Velkommen til vores verden af design...  

Vi har åbnet dørene til vores showroom på Nikolaj Plads i København for at byde dig velkommen. Kollektionen byder på mange design i tidens tendenser i messing, keramik og i 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld. Lad os sammen skræddersy et flot sortiment, som passer til dine ønsker og din forretning i 2022, så vi kan hjælpe dig med at gøre din forretning til en succés. 

Ring til os på tel. +45 5069 2423 | +45 5069 2403 eller ....book et møde direkte i vores kalendere  ved at klikke på linket nedenfor


Kom og oplev vores AW22 kollektion... 


Vi glæder os til at vise dig nye lampeserier, dørgreb, håndklædeholdere, vaser og stager i mat stål, sortlakeret metal samt i messing. Du kan også opleve nye håndlavet vaser og bordlamper i både keramik og glas, tekstiler i 100% GOTS certificeret økologisk bomuld, lampeskærme i hør og mere...

Har du planer om at kigge forbi eller har du spørgsmål om kollektionen, messen eller andet?

Skriv gerne til cathy@wholesale.com eller ring på tlf. +45 5069 2403. 

Vi glæder os til at mødes!
Tid til balance?

Lysere farver og nuancer skaber ro og balance i et rum. I farverne blå, grå, hvid og créme i blide nuancer har vi skabt en kollektion af lamper og vaser i keramik.  


Skal din stue eller dit hjemmekontor gøre klart til foråret, så klik på linket og se alle vores nye lamper og vaser i keramik.  

 


Nye pudebetræk? 


MØD AYA, KARL, AKSEL, ADAM, AUGUST  OG GABRIEL.... De er alle i 100% GOTS -certificeret økologisk bomuld og er designet så du kan give dit hjem et forfriskende farve. 

De er alle en del af  'Tomorrow Matters kollektionen'Knager & knopper

Vores absolutte bestsellers, er disse små fine knager lavet i messing, krom og jern. Ved alle knager, medfølger to skruer, så du både kan fastsætte dem på køkkenskabene, eller direkte i væggen til ophæng af jakken. 

Vælg mellem knager, knopper, hattekroge eller knagerækker... kollektionen byder også et par nye familiemedlemmer velkommen! 


Viskestykker, GOTS certificeret


Shop løs i vores viskestykker i 100% økologisk bomuld. Viskestykkerne er i 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld, så du kan tørre dine tallerkener af med god samvittighed. Med i 'Tomorrow Matters kollektionen'.

Vi har i alt 56 forskellige viskestykker fordelt på 11 designs. 

Hvilket design er din favorit?


Vintage Coal bestik

Tid til fornyelse på bordet?
Så er vores elegante Vintage Coal bestikserie et flot bud. Bestikket er i sortlakeret metal, og den dobbelte coating gør bestikket meget stærkt. Serien er udvidet med fiskebestik, grillkniv og sauceske. FØLG OS PÅ INSTAGRAM

H. Skjalm P. engros er nu på H. Skjalm P.'s instagram, så kom tæt på, når vi er på messe, udvikler produkter og viser vores nyheder frem! 

FØLG OS HER

VORES SHOWROOM ER ÅBENT

Vores showroom i hjertet af København er åbent og vi glæder os til at byde dig velkommen!  

KLIK HER OG BOOK TID

PRESSE - BILLEDBANK

Find alle vores packshots og miljøbilleder samlet ét sted. 

KLIK HER


Vores adresse

Nikolaj Plads 9, 1067 København

Ring til os

+45 5069 2403 |  +45 5069 2423
+45 33118200 #4

Send os en email!

wholesale@hskjalmp.com