Velkommen til vores design univers...

Vi har åbnet dørene til vores showroom på Nikolaj Plads i København for at byde dig velkommen. AW23 Kollektionen byder på mange design i tidens tendenser i messing, keramik og i 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld. Lad os sammen skræddersy et flot sortiment, som passer til dine ønsker og din forretning i 2023, så vi kan hjælpe dig med at gøre din forretning til en succés.

Ring til os på tel. +45 5069 2403 eller ....book et møde direkte i vores kalendere  ved at klikke på linket nedenfor. 
 


AW23 Lampekollektion

Når efteråret nærmer sig... bliver lyset tændt. Lyset er vigtigt for os, det rigtige lys er endnu vigtigere. 

Vores AW23 kollektion byder på 5 nye lampeserier, som hver især er med til at skabe et indbydende en rolig og elegant atmosfære.   
Nordisk elegance

Savner du inspiration til din butik?

I løbet af sommeren har vi udvidet vores sortiment i stål. Dansk interiør er synonym med enkelthed i både former og farver: lyse nuancer, afdæmpede jordfarver kombineret med stålets elegante kølighed - perfekt til det multifunktionelle hjem der også skal fungere som hjemmekontor, klasseværelse eller træningscenter.

Bliv inspireret HER eller ring på +45 5069 2403 og aftal et besøg i vores showroom på Nikolaj Plads i hjertet af København


Vi glæder os til at mødes!


Art Pieces

H, Skjalm P. Art Pieces er en elegant tilføjelse til kollektionen, som kan bruges som et dekorativt element i indretningen. Denne cirkulære kunstværk skaber en følelse af uendelighed og kan give rummet en unik og tidløs æstetik. De er velegnet til at tilføje et kunstnerisk præg til indretningen og kan fungere som et iøjnefaldende samtaleemne. Fås i både sort og stål og i to størrelserKnager & knopper

Vores absolutte bestsellers, er disse små fine knager lavet i messing, krom og jern. Alle knager leveres med to forskellige skruer, så du både kan fastsætte dem på køkkenskabene, eller direkte i væggen til ophæng af jakken. 

Vælg mellem knager, knopper, hattekroge eller knagerækker... kollektionen byder også et par nye familiemedlemmer velkommen! 


Se vores Bestsellers


Vi har samlet en række af vores bestsellers til inspiration for dig og dine kunder.

Levering med det samme

 


Viskestykker, GOTS- certificeret

Shop løs i vores viskestykker i 100% økologisk bomuld. Viskestykkerne er i 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld, så du kan tørre dine tallerkener af med god samvittighed. Med i 'Tomorrow Matters kollektionen'.


Hvilket design er din favorit?

Vintage Coal bestik

Tid til fornyelse på bordet? Så er vores elegante Vintage Coal bestikserie et flot bud. Bestikket er i sortlakeret metal, og den dobbelte coating gør bestikket meget stærkt. Serien er udvidet med fiskebestik, grillkniv og sauceske. 


FØLG OS PÅ INSTAGRAM

H. Skjalm P. Wholesale har netop åbnet egen instagram profil. Følg os og vær blandt de første til at se nyheder, gode designhistorier og invitationer!

FØLG OS HER

VORES SHOWROOM ER ÅBEN

Vores showroom i hjertet af København er åbent og vi glæder os til at byde dig velkommen!  

BOOK ET MØDE

PRESSE | BILLEDEBANK

Find alle vores packshots og miljøbilleder samlet ét sted. 

KONTAKT OS